Tarjoamme ilmaisen postituksen yli 50.00 tilauksille. Jos maasi ei ole luettelossa kaupan maksuvaiheessa, ota yhteyttä customerservice@supermood.fi.

Tilausten lähettäminen voi viedä jopa 7 arkipäivää, mutta pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 24 tunnin sisällä arkisin tai 1-2 työpäivän aikana sesongin aikana.

Huomaa, että toimitusajat annetaan vain ohjeellisina ja alkavat lähetyspäivästä. Toimitusajat eivät ota huomioon mahdollisia maksuvaltuutuksen ja / tai varastotilanteen aiheuttamia viivästyksiä.

Jos Supermood ei toimita 30 päivän kuluessa, sinulla voi olla oikeus peruuttaa ostos. Tilauksesi toimitetaan paikalliseen toimituspisteeseen. Toimitusilmoitus lähetetään sähköpostitse, kun paketti on valmis toimitettavaksi.

Hinnoittelu

Lähetykset EU: n ja Venäjän sisällä (Omniva)

  • Pieni paketti alle 250 g: 4,80 €
  • Pieni paketti 251 gg – 500 g: 7,21 €
  • Vakiopaketti 501 g – 1000 g: 12,02 €
  • Suuri paketti 1001 g – 2000 g: 16,82

Lähetykset Yhdysvalloissa (Priority Mail)

  • Alkaen 6.65$

Ensimmäisen tilauksen käytäntö

Turvallisuussyistä Supermood pidättää oikeuden lähettää ensimmäisen kerran tilaukset kortinhaltijan vahvistettuun laskutusosoitteeseen tai työosoitteeseen. Vältät viivästykset tilauksen käsittelyssä, varmistamalla, että annat oikeat laskutus- ja toimitustiedot, jotka liittyvät luotto- tai maksukorttiisi tilausta tehtäessä.

EGOBOOST ESSENTIALS

Moisture Kick Serum

Pure, unadulterated, bottled hydration absorbs quickly and softens your skin.

SHOP NOW